Hoe kunnen wij je helpen?

Via onderstaande manieren zijn wij te bereiken:

  • Telefoon:     072 509 4201

  • Whatsapp:  072 509 4201

  • Email:          info@rotapack.nl

  • Bezoekadres: Hazenkoog 29a | 1822 BS  ALKMAAR

Over Rotapack

Bij Rotapack zijn we niet zomaar machineleveranciers; we zijn vakliefhebbers voor de verpakkingstechnologie. We houden van werktuigbouw, staal, besturingen maar vooral van het verbeteren van het verpakkingsproces. Of het nu gaat om een enkele stap of het gehele proces, we houden ervan om te kijken waar verbeteringen mogelijk zijn en wat de beste oplossing is!
Dit is de drijfveer achter onze missie om het verpakkingsproces voortdurend te verbeteren als uw partner. Ons doel is om de efficiëntie, functionaliteit en esthetiek van verpakkingen naar een hoger niveau te tillen.

Gestart in 1984, viert Rotapack in 2024 zijn 40-jarig jubileum. Vier decennia van innovatie, groei en toewijding aan kwaliteit markeren onze reis. We kijken met enthousiasme uit naar de toekomst, klaar om onze traditie van uitmuntendheid voort te zetten en de verpakkingsindustrie verder te innoveren.


Vooruit kijkend: Bij Rotapack geloven we in voortdurende verbetering en innovatie met oa. het leveren van state-of-the-art verpakkingsoplossingen. Met elk project, elke klant, en elke uitdaging, streven we ernaar om niet alleen te voldoen aan de huidige normen, maar deze te overtreffen en nieuwe mogelijkheden voor onze klanten te ontgrendelen. We horen graag van u!