Welkom bij Rotapack:

Bij Rotapack zijn we niet zomaar machineleveranciers; we zijn vakliefhebbers voor de verpakkingstechnologie. We houden van werktuigbouw, staal, besturingen maar vooral van het verbeteren van het verpakkingsproces. Of het nu gaat om een enkele stap of het gehele proces, we houden ervan om te kijken waar verbeteringen mogelijk zijn en wat de beste oplossing is!
Dit is de drijfveer achter onze missie om het verpakkingsproces voortdurend te verbeteren als uw partner. Ons doel is om de efficiëntie, functionaliteit en esthetiek van verpakkingen naar een hoger niveau te tillen.

Gestart in 1984, viert Rotapack in 2024 zijn 40-jarig jubileum. Vier decennia van innovatie, groei en toewijding aan kwaliteit markeren onze reis. We kijken met enthousiasme uit naar de toekomst, klaar om onze traditie van uitmuntendheid voort te zetten en de verpakkingsindustrie verder te innoveren.


Vooruit kijkend: Bij Rotapack geloven we in voortdurende verbetering en innovatie met oa. het leveren van state-of-the-art verpakkingsoplossingen. Met elk project, elke klant, en elke uitdaging, streven we ernaar om niet alleen te voldoen aan de huidige normen, maar deze te overtreffen en nieuwe mogelijkheden voor onze klanten te ontgrendelen. We horen graag van u!

Het Rotopack Team

Bij Rotapack zijn we trots op ons deskundig team, bestaande uit gedreven professionals die toegewijd zijn aan het leveren van uitmuntende service en innovatieve oplossingen in de verpakkingsindustrie:

 • Jacco de Vries is de drijvende kracht achter Rotapack, met een ongeëvenaarde passie voor machinebouw en innovatie binnen de verpakkingssector. Zijn vrijetijdsbesteding weerspiegelt zijn liefde voor avontuur en ontdekking, zowel op het water als in de sneeuw.
 • Arjan Oostmeijer brengt zijn diepgaande kennis van de grafische industrie naar ons team, met een scherp oog voor efficiëntieverbeteringen en procesoptimalisatie. Buiten kantooruren vindt hij zijn ontspanning in de natuur, van de duinen tot aan de bergen.
 • Michiel Geertsma is ons aanspreekpunt voor after-sales service, bekend om zijn vermogen om overzicht te bewaren en zowel directe als lange-termijnoplossingen te bieden. Zijn passie voor kickboksen houdt hem gefocust en gedisciplineerd.
 • Max, hoewel niet aanwezig op de foto, is een essentieel lid van het team als chef security. Met zijn vriendelijke Beagle karakter levert hij een unieke bijdrage aan het team, voornamelijk als bron van vreugde en ontspanning.

Samen vormt dit team de kern van Rotapack, waarbij elk lid bijdraagt aan onze missie om klanten te voorzien van superieure service, diepgaand advies, en innovatieve verpakkingsoplossingen.

RotaPack team

Het hart van Rotapack is ons team, de juiste mix van servicemedewerkers en machinespecialisten.

 • Onze productspecialisten bezitten uitgebreide kennis over onze systemen en zijn altijd bereid om diepgaand advies te geven, mee te denken over uitdagingen en samen de beste oplossingen te ontwikkelen.
 • Onze servicemedewerkers staan garant voor snelle en effectieve ondersteuning bij storingen en onderhoud via de telefoon. Dankzij hun expertise proberen we altijd eerst op afstand te helpen, om uw productieproces zo min mogelijk te onderbreken.
 • Fieldtechnici: Mocht er behoefte zijn aan persoonlijke assistentie, dan staan onze field service technici klaar om snel ter plaatse te zijn.

Neem nu contact op!

We nodigen u uit om meer te ontdekken over hoe we u kunnen helpen uw verpakkingsdoelen te bereiken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw project. Samen kunnen we de perfecte verpakkingsoplossing vinden die past bij uw unieke behoeften.

Wij zijn op vele manieren te bereiken:
 • Telefoon:        072 - 509 4201
 • Whatsapp:     072 - 509 4201
 • Email:             info@rotapack.nl
 • Bezoekadres:  Hazenkoog 29A | 1822 BS  ALKMAAR

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Rotapack voor een rondleiding of een gesprek over hoe we uw verpakkingsbehoeften kunnen vervullen.

 

 

Welke Interesse / Vraag / Opmerking heeft u?

Neem gerust contact op via een van onderstaande manieren: