Introductie EKO FlowWrap van TLM Pack op EMPACK

Rotapack zal op Empack 2024 aanwezig met de TLM Eko van TLM Pack uit Italie.

De machine is bijzonder compact en zeer eenvoudig in het gebruik. Dankzij het slimme sealprincipe is het folieverbruik minimaal en kan er snel omgesteld worden tussen verschillende producten. Het unieke design van de machine zorgt voor een goede toegankelijkheid en goed overzicht voor de gebruiker.

De machine is geschikt voor bakkerijen, snoepfabrikanten, ijsfabrikanten, cosmetische fabrikanten, chocolade producenten en de farmaceutische branche.

Empack is van 9, 10 & 11 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem

De Eko One FlowWrap van TLM is een moderne, efficiƫnte verpakkingsmachine, ontworpen voor het duurzaam en economisch verpakken van een breed scala aan producten. Deze machine, zichtbaar op een goed verlichte en schone productievloer, kenmerkt zich door zijn compacte formaat en gestroomlijnde ontwerp, waardoor hij weinig ruimte inneemt. De Eko One FlowWrap is uitgerust met geavanceerde technologie voor nauwkeurige verpakkingssnelheden en consistente sealprestaties, waardoor het ideaal is voor bedrijven die streven naar efficiƫntie en kwaliteit in hun verpakkingsprocessen

Laat een reactie achter