Nieuwe Flowwrapper en dozenopzetmachine

Sacmi presenteert de nieuwe horizontale flow wrapper serie JT ADVANCE. De volledig elektronische en servogestuurde machine wordt geproduceerd en op de markt gebracht onder het merk OPM. Door de configureerbaarheid is de serie een ideale oplossing voor producten zoals chocolade- en mueslirepen, snacks en pralines die een hoge output tot 150 meter folie per minuut vereisen . Lage bedrijfskosten, minimale inspanning van de operator en vereenvoudigd onderhoud worden gecombineerd met kortere omsteltijden.

Sacmi JT Advance flowwrapper

Folierollen kunnen tijdens de lopende productie worden gewisseld zonder de machinesnelheid te verminderen. Het geoptimaliseerde hygiĆ«nische ontwerp en speciale platen en bescherminrichtingen maken een snelle verwijdering van productresten en kruimels mogelijk. Met de JT ADVANCE kunnen gebruikers platte zakken, geplooide zakken, zakken met offsetseals, zakken met een scheurstrip en verpakkingen op de rand produceren. Materialen die warmte- of koudlasbaar zijn, zoals polypropyleen, barriĆØrefolies, laminaten en polyethyleen, maar ook milieuvriendelijke folies op papierbasis kunnen worden verwerkt .

SACMi JT80 dozenopetmachine

De nieuwe krachtige dozenopzetter TF80 L bereikt een capaciteit van maximaal 140 stuks per minuut en kan veelzijdig worden gebruikt in de industrie en logistiek. Met dubbele vormkop, dubbele bediening van ketting en vormpers met borstelloze motor is de machine flexibel configureerbaar . Gebruikers profiteren van snelle formaatwisselingen en zeer goede aanpassing aan dozen van verschillende vormen en maten. Het automatische magazijn met verticale positionering kan tot 1.500 kartonnen plano’s opslaan. Een ander voordeel van de TF80 L zijn de compacte afmetingen.

Laat een reactie achter