Nieuwe wikkelmachine voor zoetwaren en pralines

Sacmi Packaging & Chocolate presenteert nieuwe oplossingen voor het efficiƫnt en duurzaam verpakken van snoep en gebak. Zoals een multistyle pralinewikkelmachine ook geschikt is voor het verwerken van milieuvriendelijke folies.

De nieuwe multi-style pralinewikkelmachine HY7 van het merk Carle & Montanari is een meester in de huidige uitdagingen op het gebied van flexibele formaten . Het model in Top Twist-configuratie verpakt tot 500 chocolaatjes per minuut. Ook zij- of dubbele twists, bundel-, envelop- of enkele wraps behoren tot de mogelijkheden. Met een hoog rendement verwerkt de wikkelmachine zelfs delicate of onregelmatig gevormde producten .

HY7 wikkelmachine

De afzonderlijke, servo-aangedreven delen van de vouweenheid kunnen niet alleen flexibel worden aangepast aan de vorm van de praline, maar ook aan de eigenschappen van de wikkelfolie, zodat ook de nieuwste generatie milieuvriendelijke folies verwerkt kunnen worden. De HY7 is de eerste wikkelmachine met hybride technologie en maakt niet alleen gebruik van mechanische, maar ook van krachtige en energiezuinige servoaandrijvingen . Een modulair ontwerp maakt aangepaste configuratie voor de toepassing en eenvoudige upgrades mogelijk wanneer vereisten veranderen.

Laat een reactie achter